B Biche

B-DRESSED

ACCESSORIZE MALTA

How to beat the heat

accessories ACCESSORIZE / ph PAULTGF

When there’s a Maltese, August heatwave going on, you will find me on the sofa – just like I used to do in Holland. The difference here, is that I won’t try and stay cozy, but cool. Air conditioning blasting away it is, baby! And Netflix. And chill.

Then, when the hottest part of the day is over – I chance it, and head out. Not in a rain suit but in a bathing suit. Not with an umbrella, but with excessive suncream. That’s exactly what happened today. Relaxing at the pool in minimum clothes. Beating the heat in a boring outfit, and waving back at that heatwave with my ACCESSORIZE accessories. You gotta love it!

Met een hittegolf doe ik hetzelfde als jij op een regenachtige dag. Niets! Jij cozy op de bank of met een dekentje- ik cool met de air conditioning. Netflix en chill. Totdat, het heetste deel van de dag over is.

In plaats van de deur uit te stappen in regenpak en paraplu- zorg ik ervopr dat ik een zwempak met zonnebrand bij me heb. Tijd voor een duik en ice tea! Dat was het voor vandaag. Niet heel erg boeiend en outfitwise boring. Maar die bellen – die oooooorbellen! Zijn toch geweldig? 

XO
Bibiche

You can also find me on FACEBOOK & INSTAGRAM

 

Leave A Comment