B Biche

B-DRESSED

FRANCHI

elisabetha franchi23

45

shoes ZARA / eco leather pants ELISABETTA FRANCHI / cardigan ELISABETTA FRANCHI / jacket ELISABETTA FRANCHI / bag V73 / sunnies TOM FORD / ph. PaulTGF

 

Toen ik vandaag mijn kast een opruimbeurt gaf en de zomersezottevodjes officieel verbande naar een kast die zelden tot nooit open gaat, besefte ik me dat ik ernstig krap bij kast zit wat betreft winterkleding. Tijd voor een wishlist!

Ik begon voorzichtig de musthaves te beschrijven maar al snel verloor ik de controle over m’n hand en werd de lijst langer en langer. Waarom komt kou toch altijd in die dure kerstmaand?

De zon scheen fel in m’n gezicht en ik nam het aanbod aan. Ja – ik verdiende een break! Ik besloot mijn stoute zojuist gevonden hakken aan te trekken en wat rond te dwalen in de tuinen van Palazzo Parisio. Tijdens de lunch streepte ik in gedachte mijn wensen een voor een af. Het is alles behalve koud! Een paar stoere eco leather leggings met een vestje half wol, half kant en een makkelijk leren jasje is genoeg voor nu. Saved by the sun!

While I made piles to keep and give away it became clear my closet is in a desperate need of some winter clothes. I started to make a wishlist – kicking off with the must have items but before I realized the list became a neverending one of wannahave items. Sigh. Why does the cold always come in the expensive month of December?

On a positive note, December, though expensive, does still have some lovely and sunny days. On one such day, I ended up in the beautiful gardens of Palazzo Parisio, enjoying  mucho espresso’s and started to cross off the mental list of wanna and must haves.

Luckily, winter has been kind so far and there is no need to wish for that big goose down coat yet! These awesome eco leather leggings and timeless leather jacket, all from the fabulous Rebelli, are keeping me warm and chic today. Hurray! Once again, saved by the sun! 

 

 

Be the sunshine today,
XO

 

1 Comment FRANCHI

Leave A Comment