B Biche

B-DRESSED

TALK OF TOWN

bibicheAlexander McQueenMonsoonMaltaAlexanderMcQueenbagpollyprintmonsoon

tops MONSOON / trousers ZARA / shoes TOPSHOP / bag ALEXANDER MCQUEEN / ph PAULTGF

“Sometimes I wish that I was the weather, you’d bring me up in conversation forever. And when it rained, I’d be the talk of the day“. (John Mayer)

Here, in Malta, I’m afraid John wouldn’t be the talk of the day very often, as we mostly talk about the humidity and heat. Friday, Saturday and Sunday however – are all supposed to be bad, bad weather, filled with lots of rain and thundery showers. I am excited! For now I’m enjoying one of our last days without an umbrella or jacket, and I am curious to know if John Mayer will be “the talk of the weekend!”

Soms zou ik willen dat ik ‘het weer’ was – ik word dan altijd besproken en als het regent, zou ik het gesprek van de dag zijn. (aldus John Mayer)

Hier in Malta zou John niet vaak het gesprek van de dag zijn omdat ‘de hitte’ dat over het algemeen al is aangezien we ons 330 dagen sticky en humid voelen. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn echter de dagen dat het af gaat koelen (onder de 20 graden!) en dat we regen, regen en regen krijgen. Hoera! Ik geniet van een van de laatste jas-loze dag en ben benieuwd of John Mayer het inderdaad tot de talk of the weekend maakt!

 

XO
Bibiche

You can also find me on FACEBOOK & INSTAGRAM

Leave A Comment